Tuesday, July 10, 2007

KELAP 2007

KELAP 2007 pada 8 haribulan yang lepas sangat memenatkan. Pembentangan bermula sejak jam 10 pagi dan bengkel tamat betul-betul beberapa minit sebelum maghrib. Badan saya sedikit sakit, dan ia memerlukan sedikit rehat.

Terima kasih kepada moderator yang membantu; Hisyam, Najwa, Saidah, juga kepada semua yang terlibat dalam pengurusan bermula dari penyediaan tempat dan peralatan, makanan, kertas kerja, komputer dan semuanya. Juga untuk BKPJM yang meminjamkan tempat dan internet.

Terima kasih khas kepada abang Nazmi dan S.M. Zakir yang turut serta, walaupun hanya melalui YM saja. Juga untuk nasihat, pandangan, pendapat, cadangan, maklumat dan segala-galanya. Terima kasih juga untuk semua yang hadir dan mengikuti dengan penuh setia hinggalah ke akhirnya. Saya yakin semua juga telah memberikan sehabis baik untuk program ini.

Saya belum menguruskan beberapa hal berkait dengan Kelap, seperti meng-invite semua yang menghantar cerpen dan sajak ke adabuna, begitu juga belum menyatukan semua e-mel peserta Kelap kali ini. Walaubagaimanapun, saya masih menunggu karya-karya anda, dan jangan lupa ingatkan saya untuk meng-invite anda ke adabuna sekiranya karya anda sudah dibedah.

Tahniah, it's a long day, isn't it?

No comments: